Dr. Bart Verdonck


Na diens afstuderen aan de universiteit van Gent in 1991 heeft hij zich door het volgen van tal van bijkomende opleidingen in Europa en de USA toegelegd op de chirurgie met een hoofdinteresse voor de orthopedische chirurgie en een fascinatie voor standafwijkingen tgv ontwikkelingsstoornissen.

Door diezelfde gedrevenheid heeft de praktijkinstallatie zich in al die tijd in dezelfde mate uitgebreid zodat tal van de meest moderne onderzoeken en behandelingen mogelijk zijn, niet alleen voor orthopedische chirurgie, neurochirurgie en chirurgie van de weke delen, maar eveneens binnen het vakgebied van de interne geneeskunde.

Lid ESVOT (European Society for Veterinary Orthopedics and Traumatology)

Lid SIOVET (Società Italiana di Orthopedia Veterinaria: Italiaanse Vereniging voor Veterinaire Orthopedie), lid Vlaamse werkgroep orthopedie

licentiehouder Slocum TPLO, Eugene, Oregon
Dierenartsen

Dierenarts Hans Van Beeck

Dierenarts Martine Goiris

Hans is afgestudeerd in Gent in 2010 met  onderscheiding. Hij werkt sinds augustus 2010 in de praktijk en hij houdt zich bezig met eerstelijnsgeneeskunde, interne geneeskunde, medische beeldvorming en chirurgische ingrepen. Zijn enthousiasme, inzet en vernieuwingsvermogen kennen geen limieten !

Martine is in Gent in 1995 afgestudeerd.

Ze doet hier in de praktijk eerstelijns, interne geneeskunde en medische beeldvorming. Ze heeft ook nog een eigen praktijk, een grote familie en een kleine zoo thuis. Honden en katten zijn in goede handen bij haar !